• PKK
 • ppkk22
 • Masjid UniSZA
 • pkk11
 • konvo1
 • pkk66

  MAKE UniSZA Meriah, Lebih 200 Pengamal Media Hadir

  Kuala Terengganu : Malam Anugerah Kewartawanan (MAKE) UniSZA 2017 anjuran Pusat Komunikasi Korporat (PKK) kali ketiga di sambut meriah dengan kehadiran para pengamal media cetak dan elektronik yang diadakan di Dewan Gamelan, Hotel Primula dengan bertemakan Denim & White pada 11 April yang lalu.

  Majlis yang dihadiri oleh lebih 200 rakan media dari pelbagai agensi itu bertujuan untuk merai dan mengeratkan silaturrahim antara pihak UniSZA dan rakan media selain menghargai jasa dan komitmen yang sentiasa diberikan pihak media cetak dan elektronik dalam membuat liputan berita UniSZA.

  Pengarah PKK, Dr. Mutia Sobihah Abd Halim berkata,  penganjuran majlis ini sebagai satu usaha simbolik sanjungan tinggi, penghargaan dan meraikan para pengamal media semua yang telah memberi kerjasama yang mantap dalam membuat liputan berita-berita kejayaan, peristiwa dan aktiviti-aktiviti semasa UniSZA.

  Continue Reading

  Fiesta Sukan KAWAT 2013

  Pasukan badminton dan futsal Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) berjaya menewaskan Kelab Wartawan Terengganu (Kawat) pada Kejohanan Sukan Bersama Media 2012 anjuran Unit Komunikasi Korporat (UKK) UniSZA pada 16 Mac 2012.

  Pada perlawanan yang diadakan di Gimnasium UniSZA, Kampus Gong Badak itu, pasukan badminton  UniSZA memenangi perlawanan tersebut dengan agregat 5-2 melalui kemenangan yang dijelmakan oleh tiga beregu lelaki, satu beregu wanita dan satu beregu campuran.

  Continue Reading

  More Articles ...